Suomalaiset YK-siviilivirkamiehet maailman kriisialueilla

Päivitetty, updated 16.11..2016

Kirjaan on koottu suomalaisten YK:n Field Service -siviilivirkamiesten kokemuksia maailman kriisialueilla. Kirjan tarinat ovat keränneet Ilpo Mikkola, Mauno Vanttaja ja Voitto Kiviharju. Tämä on ensimmäinen suomalaisen YK:n Field Service -henkilöstön työstä ja elämästä kertova kirja. Se kertoo mielenkiintoisesta, joskus vaarallisesta ja joskus turruttavastakin työstä ja ankeista työolosuhteista. Velvoitteita ja sääntöjä oli paljon noudatettavana, mutta oikeuksia ei niinkään. Niinhän se onkin, virkamiehellä ei ole oikeuksia, velvollisuuksia sen sijaan sitäkin enemmän. Tässä kirjassa saamme tutustua kansainväliseen kulttuuriin ja elämään sekä työhön kulttuurien keskellä.

VAROITUS! Tositapahtumat ja kertomukset saattavat häkellyttää lukijaa.

Muistelmiaan YK:n kenttäpalvelusta (Field Service) on "paperille laittanut" yli kaksikymmentä kirjoittajaa. Kirjan tarinoita ei ole toimitettu, oikaisuluettu kyllä. Jokaisessa kertomuksessa on aistittavissa kirjoittajan oma persoona ja kirjoitustyyli.

Kirjan julkaisija - Perinneyhdistys Kuneitran Kojootit Ry
Kirjan kustantaja - Books on Demand, Helsinki, Suomi
Kirjan valmistaja - Books on Demand, Norderstedt, Saksa

USEIN ESITETYT KYSYMYKSET:
K: "Mistä kirjan voi tilata?"
V: Voit tilata sen heti kustantajalta.

• Vaihtoehtolinkki, jos et halua maksaa luottokortilla on esimerkiksi: http://www.adlibris.com
  • Tässä kirjan ISBN:9789523300767, jolla voi etsiä vaihtoehtoisia myyjiä
  • Jos haluat maksaa tilaamasi kirjan käteisellä, käy tilaamassa se kirjakaupasta.

K: "Mikä on kirjan hinta?"
V: Kustantajan suositushinta 36,00 €

Muut kirjan tiedot:
Toimituskunta: Mikkola, Ilpo; Vanttaja, Mauno; Kiviharju, Voitto
Koko: 15,5*22 cm
Kansi: Kovakantinen
Sivumäärä: 340
Värisivujen määrä: 87

Finnish UN Field Service Officers' experiences in the world's crisis regions

The Kuneitra Coyotes Tradition Association Reg. Assoc. has published the book on 30.12.2015.

The book can be purchased as hardcover or eBook

The book is compiled from Finnish UN Field Service -civil servants experiences in the world's crisis regions. The stories are collected by Ilpo Mikkola, Mauno Vanttaja and Voitto Kiviharju. Where to buy?

This is the first Finnish UN Field Service publication. It focuses on the Finnish personnel and their  life in the field conditions. It tells an interesting stories, sometimes dangerous and sometimes mind-numbing work and bleak working conditions. There was a lot obligations and rules to be followed when working in the field. But the rights were few. But, that's of course what the life and reality of UN civil servants are.

In this book, you can make a peek into international life and diversity as well as international work culture, practices and approaches.
CAUTION! Some of true stories and reports may confuse you as a reader!

Memoirs of the UN Field Service is "put on paper" on the force of more than twenty writers. The stories have not been reformatted by the board of editors. Because of that you can sense the author's own personality and style of writing in every story. The book is written in the Finnish language with the exception of the very few English-language stories.